0400 616 274, 050 352 0845 

Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset

Kokonaisvaltaista palvelua kartoituksesta raportointiin ja purkujätteiden kierrätykseen

 

Teemme urakoitsijasta riippumattomia kiinteistöjen asbestikartoitus- ja haitta-ainekartoitustöitä Kuopion, Joensuun ja Lappeenrannan toimipisteistämme kaikkialle Suomeen. AHA-kouluttautunut asiantuntijamme varmistaa, että asbestin tai muun vaarallisen aineen kartoitus, purkutyön suunnittelu ja valvonta tulee suoritettua määräysten mukaisesti. Tarjoamme apuamme myös purkujätteiden asianmukaiseen kierrätykseen, ja hoidamme purkukartoituksen sekä purkumateriaaliselvityksen ympäristöministeriön (purkukartoitus – opas 2019) ohjeen mukaisesti. laadimme myös AVI:n ohjeistuksen mukaiset asbestikartoitusraportit.

 

Kiertotalous on keskeisessä osassa kartoitusprojekteja, kuten myös muuta toimintaamme. Kun esimerkiksi purkujäte kierrätetään oikein, säästetään tilaa kaatopaikoilla, vähennetään jätteenpolttoa ja saadaan raaka-aineita uusiin tuotteisiin. Lue lisää toiminnastamme.

Asbestilaki velvoittaa tutkituttamaan mahdollisen asbestin

Asbestikartoitus on tehtävä kaikissa purkutöitä sisältävissä rakennushankkeissa, myös ulkotiloissa tehtävissä. Aiemmin mm. eristeenä rakennuksissa käytettyä asbestia voi olla monenlaisissa rakenteissa, joiden purkaminen vapauttaa asbestipölyä aiheuttaen vakavia terveyshaittoja. Lisää asbestista voit lukea Uutis-osiostamme.

 

Meidän puoleemme voit kääntyä aina, kun asbestikartoitus on tarpeen. Meillä on ammattitaitoa toimia myös rakennustyömaalla valvonta- ja rakennuttamistehtävissä. Kysy palvelukokonaisuutta tarpeisiisi.

Ota yhteyttä!