Asbestikartoitus ja haitta-ainekartoitus Kuopiosta koko maahan

Kokonaisvaltaista palvelua kartoituksesta raportointiin ja purkujätteiden kierrätykseen


Teemme urakoitsijasta riippumattomia kiinteistöjen asbestikartoitus- ja haitta-ainekartoitustöitä Kuopion, Joensuun ja Lappeenrannan toimipisteistämme muualle maahan. AHA-kouluttautunut asiantuntijamme varmistaa, että asbestin tai muun varallisen aineen kartoitus, purkutyön suunnittelu ja valvonta tulee suoritettua määräysten mukaisesti. Tarjoamme apuamme myös purkujätteiden asianmukaiseen kierrätykseen, ja hoidamme purkukartoituksen sekä purkumateriaaliselvityksen ympäristöministeriön (purkukartoitus – opas 2019) ohjeen mukaisesti. laadimme myös AVI:n ohjeistuksen mukaiset asbestikartoitusraportit.


Kiertotalous on keskeisessä osassa kartoitusprojekteja, kuten myös muuta toimintaamme. Kun esimerkiksi purkujäte kierrätetään oikein, säästetään tilaa kaatopaikoilla, vähennetään jätteenpolttoa ja saadaan raaka-aineita uusiin tuotteisiin. Lue lisää toiminnastamme.

Asbestilaki velvoittaa tutkituttamaan mahdollisen asbestin

Asbestikartoitus on tehtävä kaikissa purkutöitä sisältävissä rakennushankkeissa, myös ulkotiloissa tehtävissä. Aiemmin mm. eristeenä rakennuksissa käytettyä asbestia voi olla monenlaisissa rakenteissa, joiden purkaminen vapauttaa asbestipölyä aiheuttaen vakavia terveyshaittoja. Lisää asbestista voit lukea Uutis-osiostamme.


Meidän puoleemme voit kääntyä aina, kun asbestikartoitus on tarpeen. Meillä on ammattitaitoa toimia myös rakennustyömaalla tehtävissä valvonta- ja rakennuttamistehtävissä. Kysy palvelukokonaisuutta tarpeisiisi.

Ota yhteyttä!