0400 616 274, 050 352 0845 

Ekokompassi-sertifiointi

Avullamme uusi ympäristöjärjestelmä käyttöön

 

Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu tarjoaa akreditoidun Ekokompassi-neuvojan ja -auditoijan, jonka avulla yritykset ja muut yhteisöt voivat ottaa käyttöönsä konkreettisiin toimenpiteisiin perustuvan ympäristöjärjestelmän. Ekokompassi sopii kaikille toimialoille ja se räätälöidään yksilöllisesti kullekin taholle sopivaksi.

 

Yrittäjä, ota yhteyttä, jos haluat kehittää omaa toimintaasi. Autamme ympäristöhallintajärjestelmänne Ekokompassin laadinnassa Kuopion, Joensuun ja Lappeenrannan seudulla. Meillä on toimipisteet kyseisissä kaupungeissa, mutta palvelumme ulottuu myös koko Suomeen.

Ekokompassi lyhyesti

Ekokompassi on ympäristöjärjestelmä, jonka esim. yritys voi ottaa käyttöönsä ympäristöaspektien parantamiseksi omassa työssään. Se on käytännönläheinen ja kaikille toimialoille sopiva. Ekokompassi sisältää 10 kriteeriä, joiden noudattamiseen yritys sitoutuu. Kriteerit täytettyään yritys saa sertifikaatin.

 

Kriteereistä lisää täältä: Ekokompassin 10 täyttökriteeriä

 

Ekokompassi on todiste uskottavasta ympäristötyöstä, jolla yritys voi myös hallita paremmin jäte- ja energiakuluja.

Ota yhteyttä!

Neuvonta ja auditointi

Ekokompassin käyttöönoton yhteydessä, yritys saa tuekseen oman neuvojan, joka tukee ympäristöohjelman käyttöönotossa. Kun ohjelmaa on noudatettu puoli vuotta, auditoija tarkastaa kriteerien täyttymisen.

 

Meiltä saat tehtävään koulutetut ympäristöalan asiantuntijat, joilla on pätevyys tehdä Ekokompassi-sertifointeja ja antaa neuvontaa. Kysy lisää aiheesta, kerromme mielellämme tarkemmin ohjelman eduista ja käytänteistä!