Ekokompassi-sertifiointi Kuopiosta muualle maahan

Avullamme käyttöön uusi ympäristöjärjestelmä


Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu tarjoaa Ekokompassi-neuvojan ja -auditoijan, joiden avulla yritykset ja muut yhteisöt voivat ottaa käyttöönsä konkreettisiin toimenpiteisiin perustuvan ympäristöjärjestelmän. Ekokompassi sopii kaikille toimialoille ja se räätälöidään yksilöllisesti kullekin taholle sopivaksi.


Yrittäjä Ota yhteyttä, jos haluat kehittää omaa toimintaasi. Autamme ympäristöhallintajärjestelmänne Ekokompassin laadinnassa Kuopion, Joensuun tai Lappeenrannan seudulla. Meillä on toimipisteet kyseisissä kaupungeissa, mutta palvelumme ulottuu koko Suomeen.

Ekokompassi lyhyesti

Ekokompassi on siis ympäristöjärjestelmä, jonka esimerkiksi yritys voi ottaa käyttöönsä ympäristöaspektien parantamiseksi omassa työssään. Se on käytännönläheinen, kaikille toimialoille sopiva, joka sisältää 10 kriteeriä, joiden noudattamiseen yritys sitoutuu ja jossa onnistuessaan yritys saa sertifikaatin.


Ekokompassi on todiste uskottavasta ympäristötyöstä, jolla voi myös hallita paremmin jäte- ja energiakuluja.

Neuvonta ja auditointi

Kun Ekokompassin ottaa käyttöönsä, saa tuekseen oman neuvojan, joka tukee ympäristöohjelman käyttöönotossa. Kun ohjelmaa on noudatettu puoli vuotta, auditoija tarkastaa kriteerien täyttymisen.


Meiltä saat tehtävään koulutetut ympäristöalan asiantuntijat, joilla on pätevyys tehdä Ekokompassi-sertifointeja ja antaa neuvontaa. Kysy lisää aiheesta, kerromme mielellämme tarkemmin ohjelman eduista ja käytänteistä!