Vesihuollon, ympäristösuunnittelun ja haitta-aineiden asiantuntija

Hyödynnä monipuolinen palvelutarjontamme ja panosta samalla ympäristön hyvinvointiin


Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy on suunnittelu- ja urakointitoimisto, jonka toimenkuvaan kuuluvat mm. asbesti ja haitta-ainekartoitukset, Ekokompassi-sertifioinnit, vesihuoltosuunnitelmat sekä monet muut ympäristön rakentamiseen ja hyvinvointiin liittyvät palvelut. Kiertotalouden parantaminen on keskeisimpiä toimintamme kulmakiviä. Lue lisää ja ota yhteyttä tarpeidesi tiimoilta!


Meillä ei ole kiinteää toimistoa. Henkilöstömme palvelee kotipaikastamme Kuopiosta sekä sivutoimipisteistä Keminmaalta, Joensuusta ja Lappeenrannasta muualle maahan.

Yhteystiedot

Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy
  0400 616 274
  skvy@skvy.fi

Verkkolaskut

Verkkolaskutusosoitteemme on: 003709967170
Välittäjätunnus: 003721291126
Verkkolaskutusvälittäjä: Maventa

Ota yhteyttä

Anna palautetta tai kysy lisää palveluistamme. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.

Henkilökunta

Rakennuttaminen, projektinjohtopalvelu ja laitosten riskinarvio, työturvallisuuskoordinaattori


Ins. Asko Arbelius, toimitusjohtaja, puh. 0400 616 274


Toimitusjohtaja, insinööri (ympäristötekniikka) Asko Arbeliuksella on pitkän kokemuksen tuoma monipuolinen näkemys ympäristösuunnittelusta ja rakennuttamistoimista. Asko nähdäänkin usein erilaisilla kunnallistekniikan työmailla rakennuttajan nimeämänä paikallisvalvojana, turvallisuuskoordinaattorina tai ulkopuolisena laadunvalvojana. Hän vastaa vesiosuuskuntien, kunnallisten vesihuoltolaitosten ja lämpö- ja energiahuollon riskinarvioista ja varautumissuunnitelmista.


Asko on suorittanut RAP-tutkinnon vuonna 2008. Aikaisempien työtehtäviensä kautta toimiessaan PIMA-projekti-insinöörinä konsulttitoimistossa ja jätehuoltoyhtiössä käyttö- ja rakennuttajapäällikkönä, hänelle on kehittynyt osaamista kierrätys- ja uusiomateriaalien hyödyntämisestä infrarakentamisessa. Hän vastaa kiinteistöjen AHA-tutkimuksista, asbestikartoituksista ja asbestikartoitusraportoinnista.

Ympäristöpalvelut, laitosten riskinarviot ja varautumissuunnitelmat


Piritta Peurasaari, FM (Biologi, ekologia ja ympäristönhoito, maantiede), puh. 050 3520 89

Toimipaikka: KEMINMAA


Biologi (maisemaekologia), valmistunut Jyväskylän yliopiston Bio- ja ympäristötieteenlaitokselta. Piritan osaamista ovat mm. luonto- ja maisemakartoitukset, ympäristölupahakemukset, pohjavesien suojelusuunnitelmat, maisemaselvityksien laadinta, ympäristöalan projektit ja erilaiset selvitys- ja kirjoitustyöt. Työkokemusta n. 5 vuoden ajalta ELY-keskuksen suunnittelijana. Hänen vastuullaan ovat Pohjois-Suomen vesiosuuskuntien, kunnallisten vesihuoltolaitosten ja lämpö- ja energiahuollon riskinarviot ja varautumissuunnitelmat.

Ympäristö- ja vesihuoltosuunnittelu, energiamitoitus ja tietomallintaminen


Milla Sallinen, FM (biologia, maantiede), puh. 050 3520845

Toimipaikka: JOENSUU


Millan osaamista ovat mm. vesihuoltoverkkojen ja katualueiden suunnittelu, ympäristöluvat, energiaselvitykset, maasto- ja muun mittausaineiston tietomallintaminen sekä ympäristöprojektit. Aikaisempien työtehtävien kautta hänellä on kokemusta myös maatalouden ympäristövaikutuksesta kansainvälisellä tasolla.

Kartoitukset ja mittaukset, maaperä- ja pohjatutkimukset


Kartoittaja Osmo Sutinen, puh. 040 566 8870


Toimenkuvana kaikenlaiset kartoitukseen ja mittaukseen liittyvät tehtävä sekä maaperä- ja pohjatutkimukseen liittyvät tehtävä.