0400 616 274, 050 352 0845 

Kiertotalouden, vesihuollon ja ympäristösuunnittelun asiantuntija

Autamme sinua ja ympäristöä

 

Tavoitteemme on edistää kiertotaloutta ja ympäristön hyvinvointia. Palveluitamme ovat muun muassa purkukartoitukset, luontoselvitykset, vesihuoltosuunnitelmat ja Ekokompassi-sertifioinnit. Lue lisää ja ota yhteyttä!

 

Meille ympäristön hyvinvointi on tärkeä arvo. Siitä syystä luovuimme jo vuonna 2017 kiinteästä toimistosta ja siirryimme tekemään etätyötä. Palvelemme asiakkaita koko maan alueella Kuopiosta, Joensuusta ja Lappeenrannasta käsin.

Yhteystiedot

Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy

Y-tunnus 0996717-0

  0400 616 274, 050 352 0845
  skvy@skvy.fi

Verkkolaskut

Verkkolaskutusosoitteemme on: 003709967170
Välittäjätunnus: 003721291126
Verkkolaskutusvälittäjä: Maventa

Kysy lisää palveluistamme tai anna palautetta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.
hCaptcha

Henkilökunta

Rakennuttaminen, projektinjohtopalvelu ja laitosten riskinarvio, työturvallisuuskoordinaattori

 

Ins. Asko Arbelius, toimitusjohtaja, puh. 0400 616 274.

 

Hallituksen pj, insinööri (ympäristötekniikka) Asko Arbeliuksella on pitkän kokemuksen tuoma monipuolinen näkemys ympäristösuunnittelusta ja rakennuttamistoimista. Asko nähdäänkin usein erilaisilla kunnallistekniikan työmailla rakennuttajan nimeämänä paikallisvalvojana, turvallisuuskoordinaattorina tai ulkopuolisena laadunvalvojana. Hän vastaa vesiosuuskuntien, kunnallisten vesihuoltolaitosten ja lämpö- ja energiahuollon riskinarvioista ja varautumissuunnitelmista.

Asko on suorittanut RAP-tutkinnon vuonna 2008. Aikaisempien työtehtäviensä kautta toimiessaan PIMA-projekti-insinöörinä konsulttitoimistossa ja jätehuoltoyhtiössä käyttö- ja rakennuttajapäällikkönä, hänelle on kehittynyt osaamista kierrätys- ja uusiomateriaalien hyödyntämisestä infrarakentamisessa. Hän vastaa kiinteistöjen AHA-tutkimuksista, asbestikartoituksista ja asbestikartoitusraportoinnista

Ympäristö- ja vesihuoltosuunnittelu

 

ymp.ins. Jose Eronen, projekti-insinööri, suunnittelija puh. 050 3520 845, Joensuun toimipiste.


Ins. Jose Eronen on energia- ympäristötekniikan insinööri. Hänen osaamistaan ovat mm. luontoselvitykset, ympäristöluvat, vesilaitosten riskinarviot ja varautumissuunnitelmat, hulevedet, vesihuoltoverkkojen ja kevyen liikeenneväylien suunnittelu, maasto- ja muun mittausaineiston tietomallintaminen, sekä muut ympäristöprojektit.

Aikaisempien työtehtävien kautta hänellä on usean vuoden kokemus jätehuollosta  ja kiertotaloudesta.

Ympäristösuunnittelu, kasvillisuuskartoitukset

 

FM. biologi Tiina Ilo, suunnittelija, Joensuun toimipiste.

 

FM Tiina Ilo on koulutukseltaan biologi. Hänen osaamisaluettaan ovat mm. luontoselvitykset, kasvillisuuskartoitukset, ympäristöluvat, kiertotalousasiat, ojaisännöinti ja hiilijalanjälkiarvioinnit. Ympäristösuunnittelijan työssä häntä inspiroivat vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät erilaisissa projekteissa.

 

Tiina on aiemmin tehnyt merenpohjan kartoituksia Itämerellä, kansainvälistynyt Etelä-Koreassa ja tällä hetkellä hän opiskelee työn ohella ympäristöteknologian insinööriksi.